10 palaa
200g taloussuklaata
200g margariinia
4 munaa
2 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta
200g margariinia
4 munaa
2 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta
Kuorrutus
150 g taloussuklaata
1 dl kermaa
1 rkl margariinia
1 dl kermaa
1 rkl margariinia
Voitele ja korppujauhota vuoka (halkaisija 24 cm). Sulata margariini ja suklaa yhdessä vesihauteessa.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jäähdytetty suklaa-rasvaseos. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, ja lisää ne sitten nostellen taikinan sekaan. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista kakkkua noin 45 minuuttia 175 asteessa.
Valmista kuorrutus. Kuumenna kerma kattilassa, älä keitä. Lisää sekaan margariini ja suklaa. Sekoita kunnes kuorrutus on tasaista. Anna jähmettyä hieman ja kuorruta kakku. Voit halutessasi koristella kakun.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jäähdytetty suklaa-rasvaseos. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, ja lisää ne sitten nostellen taikinan sekaan. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista kakkkua noin 45 minuuttia 175 asteessa.
Valmista kuorrutus. Kuumenna kerma kattilassa, älä keitä. Lisää sekaan margariini ja suklaa. Sekoita kunnes kuorrutus on tasaista. Anna jähmettyä hieman ja kuorruta kakku. Voit halutessasi koristella kakun.
Kommentit
Lähetä kommentti