Suklaiset kiivi-, banaani- ja päärynävartaat


Nää hedelmävartaat sopii tosi hyvin vaikka synttäreille, mutta ihan yhtä hyvin niitä voi tehdä silloin kun tekee mieli jotain terveellistä ja hyvää. Suklaassa dipatut banaanipalat on oikeastaan jo klassikko, ja halusin kokeilla jotain muuta. Suklaa sopii tosi hyvin myös päärynän ja kiivin kanssa, kannattaa kokeilla! 




Tarvitset:
- hedelmiä esim. kiivi, banaani ja päärynä
- haluamasi määrä suklaata (itse käytin tummaa suklaata mutta maito- ja valkosuklaakin käyvät)

Ohje: 
1. Kuori banaani, kiivi ja päärynä ja leikkaa niistä sen kokoisia viipaleita kuin itse haluat.

2. Laita hedelmäviipaleet varrastikkuihin. Kiiviviipaleista tein tikkareita, eli laitoin yhden kiiviviipaleen varrastikun päähän.

3. Sulata suklaa mikrossa vähän kerrallaan ja muista vahtia sitä koko ajan.

4. Valuta suklaa lusikalla vartaiden päälle ja ripottele päälle halutessasi manteli- tai hasselpähkinärouhetta. Laita n. 15 minuutiksi jääkaappiin. Syö heti sen jälkeen :)



Kommentit