10 palaa
Pohja
Pohja
- 200 g Digestivekeksejä
- 50 g voita
Täyte
- 2 banaania
- 1,5 dl appelsiinimehua
- 5 dl trooppista hedelmäsosetta
- 200 g vaniljajogurttia
- 2 rkl hunajaa
Koristelu
- 1 omena
- Vuoraa 20 senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Halutessasi voit suojata reunat kalvolla, jotta kakku irtoaa siististi. Murskaa keksit ja lisää sitten sulatettu voi sekaan. Painele seos vuoan pohjalle.
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Soseuta kaikki täytteen ainekset keskenään.
- Sulata liotetut liivatelehdet i 3-4 ruokalusikalliseen ja sekoita tasaiseksi seokseks keitettyyn veteen huolellisesti. Sekoita huolellisesti muuhun täytteeseen. Kaada sitten täyte vuokaan ja anna kakun hyytyä jää kaapissa noin 4 tuntia.
- Koristele kakku tuoreilla marjoilla ja/tai hedelmillä. Voit koristella kakun esim. omenaviipaleilla.
Kommentit
Lähetä kommentti