Hedelmäinen smoothie-kakku

10 palaa

Pohja

  • 200 g Digestivekeksejä
  • 50 g voita
Täyte
  • 2 banaania
  • 1,5 dl appelsiinimehua
  • 5 dl trooppista hedelmäsosetta
  • 200 g vaniljajogurttia
  • 2 rkl hunajaa
Koristelu

  • 1 omena

  1. Vuoraa 20 senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Halutessasi voit suojata reunat kalvolla, jotta kakku irtoaa siististi. Murskaa keksit ja lisää sitten sulatettu voi sekaan. Painele seos vuoan pohjalle.
  2. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Soseuta kaikki täytteen ainekset keskenään.
  3. Sulata liotetut liivatelehdet i 3-4 ruokalusikalliseen ja sekoita tasaiseksi seokseks keitettyyn veteen huolellisesti. Sekoita huolellisesti muuhun täytteeseen. Kaada sitten täyte vuokaan ja anna kakun hyytyä jää kaapissa noin 4 tuntia.
  4. Koristele kakku tuoreilla marjoilla ja/tai hedelmillä. Voit koristella kakun esim. omenaviipaleilla.


Kommentit